Festivals special page

Friday 5 September > Saturday 6 September 2014
Event's website : : Meh Suff Metal Fest 2014

Hüttikon
Zurich, Switzerland Switzerland




Poster / Flyer

Meh Suff Metal Fest 2014
Meh Suff Metal Fest 2014





Presentation

Running Order
=========
Freitag, 05.09.2014
14:20 - 15:05 | Final Cut (45min)
15:35 - 16:20 | Jungle Rot (45min)
16:50 - 17:35 | Cryptopsy (45min)
18:05 - 18:55 | 1349 (50min)
19:25 - 20:15 | Aborted (50min)
20:45 - 21:45 | Watain (60min)
22:15 - 23:15 | Vader (60min)
23:45 - 00:45 | Kreator (60min)
01:15 - 02:00 | Disgorge (45min)

Samstag, 06.09.2014
13:05 - 13:50 | Shotgun (45min)
14:20 - 15:05 | Dim Aura (45min)
15:35 - 16:20 | Expenzer (45min)
16:50 - 17:35 | Blutmond (45min)
18:05 - 18:55 | Oral Fistfuck (50min)
19:25 - 20:15 | Asphyx (50min)
20:45 - 21:45 | Unleashed (60min)
22:15 - 23:15 | Ensiferum (60min)
23:45 - 00:45 | Satyricon (60min)
01:15 - 02:00 | Amputate (45min)



Files

Meh Suff Metal Fest 2014 - Running Order




Band's detail

Death Metal, Grindcore, Hardcore
Helvetic Lusitanian Death Metal
Death Metal
Metal
Extreme Technical Death Metal
Black Metal
Melodic folk metal
Death Metal
Thrash Metal
Brutal Death Metal
Death Metal
Death Metal
Black Metal